در حال بارگزاری ...

معاشرت موفق در محیط کار

تصویر یک را شکل بده
معاشرت موفق در محیط کار

افراد معمولاً در مورد رفتار موفق خود در رویدادهای شبکه سازی توصیه می خواهند. اما شبکه های روزمره در محل کارتان نیز می توانند برای شغل شما بسیار قدرتمند باشند. من شما را دعوت می کنم به اینکه قدرت معاشرت با همکاران خود را کشف نمایید و از این 7 نکته برای پیاده سازی موفقیت آمیز آن در محل کاربهره ببرید.

یک تحقیق از دانشگاه هاروارد نشان داد که تنها 15٪ از دلایلی که یک شخص شغلی بدست می آورد، آن را حفظ می کند یا در آن پیشرفت کرده و ارتقا می یابد، به مهارت های فنی و دانش شغلی مرتبط است یعنی چیزهایی که شما برای مثال در دانشگاه یاد گرفته اید. در حالی که 85٪ موفقیت شما، مربوط به مهارت های فردی و ارتباطیست که شامل تعامل موفق، برقراری ارتباط و معاشرت کردن با مردم نیز می شود.

نکته اول

برخی از همکاران شما ممکن است عکس هایی از خانواده، کودکان، سرگرمی ها یا حیوانات خانگی خود را بر روی میز کارشان قرار داده باشند. در حالی که از کنار میز آنها عبور می کنید، براحتی می توانید قدم اول را برداشته و از آنها در مورد آن تصویر یا چیزی که روی میزشان می بینید سوال کنید. به عنوان مثال: ”چه کودک زیبایی دارید. چند سالش هست؟”

نکته دوم

سعی کنید نقاط مشترکی پیدا کنید تا به راحتی با یک شخص ارتباط برقرار کنید. شاید شما به موضوع خاصی علاقه مند باشید که همکار شما در آن متخصص است یا سرگرمی مشابه او را داشته باشید. از کجا بفهمید؟ از شنیده ها یا مشاهدات خود. و همین می تواند موضوع خوبی برای شروع یک گفتگوی کوتاه بین شما باشد. به عنوان مثال: ”سلام علی، شنیدم که شما سال نو را در جزیره کیش و به موج سواری گذراندید. من هم همینطور. شما در کدام منطقه ساکن بودید؟ کجا موج سواری می کردید؟ “

نکته سوم

وقتی از پشت میز خود بلند شدید تا بروید آب یا چای جدیدی برای خود بیاورید، خود را به چالش بکشید که حتی با یک همکاری که او هم در حال دریافت یا ریختن یک نوشیدنی برای خودش هست و او را نمی شناسید، یک گفتگو را شروع کنید. می توانید با معرفی خود شروع کنید: “سلام ، مریم رضوی هستم. مهندس نرم افزارم و در این بخش کار می کنم. تا حالا شما رو ندیده بودم/ تا حالا با هم همکلام نشده بودیم، شما اینجا مشغول چه کاری هستید؟ “

نکته چهارم

وقتی گفتگوی کوتاهی دارید، با طرح برخی سوالات باز ، علاقه واقعی خود را به همکارتان نشان دهید، به عنوان مثال سوالاتی مانند چه چیز ؟ کی/چه زمانی؟ چرا؟ چه کسی؟ و … سوالاتی که با این کلمات شروع می شوند گفتگو را زنده نگه می دارد و می توانید به این صورت با آن شخص ارتباط برقرار کنید. سوالات بسته ای یعنی سوالاتی که می توانند با بله یا خیر به آنها کوتاه پاسخ دهند، ادامه مکالمه را دشوارتر می سازد.

نکته پنجم

وقت ناهار خود را با گفتگو با همکاران خود سپری کنید. مهم این است که گوشی همراهتان را کناری گذاشته و به همکاران همراه خود توجه کنید. با طرح سوال ، آنها را تشویق کنید تا دوباره درباره خودشان صحبت کنند و شما شنونده خوبی برای صحبتهای آنها باشید. این به شما کمک می کند تا یک رابطه نزدیک و قابل اعتمادی ایجاد نمایید. این مکالمه همچنین به مغز و بدن شما فضای خوبی برای رهایی و استراحت از کارتان می دهد.

نکته ششم

همیشه سعی کنید صادقانه به دیگران کمک کنید. در مورد چالش ها و نیازهای همکار خود اطلاعات کسب کنید و ببینید چطور می توانید به او کمک کنید. این ارتباط شما را تقویت می کند.

نکته هفتم

افراد دوست دارند نام خود را بشنوند. وقتی در راهرو شخصی را می بینید که می خواهید با او سلام علیک کنید یا کمی با هم گفتگو کنید، از او با نامش استقبال کرده و سلام و احوالپرسی کنید. در طول گفتگو هم هر موقع پیش آمد، نام او را تکرار کنید.

اکنون امیدوارم شما برای شروع معاشرت بیشتر در محل کارتان، آماده باشید.

برگرفته از : acdebernadac.com

برای دریافت 6 فایل صوتی رایگان شامل 30 نکته اتیکتی کلیک کن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *