در حال بارگزاری ...

مدیریت زمان و اتیکت

تصویر یک را شکل بده
مدیریت زمان و اتیکت

صرف نظر از سن یا حرفه شما، مدیریت زمان به داشتن یک زندگی پربار کمک می کند. وقتی شما اتیکت مدار باشید، دیگران شما را جدی می گیرند و در کنار شما راحت هستند. پس هنگام هدف گذاری برای موفقیت، توجه به زمان خود و دیگران یک مسئولیت بزرگ به حساب می آید.

اکنون را دریاب

همه ما بارها آرزو کردیم که ای کاش زمان بیشتری در اختیار داشتیم. از طرفی از آینده و اتفاقاتش خبر نداریم و تنها چیزی که می دانیم لحظه اکنون است. لحظه ای که دیگر هرگز تکرار نخواهد شد. توجه داشتن به اینکه زمان اندک و تکرار نشدنیست و مقدار زیادی از آن در زندگی در اختیار ما قرار داده می شود، خود می تواند برای ما الهام بخش و انگیزه دهنده باشد تا با زمان دوست شده و بهتر و مفیدتر بتوانیم از آن استفاده نماییم.

حال شاید این سوال برای شما پیش بیاید که “آیا مدیریت زمان به ذهن آگاهی منجر می شود؟”
پاسخ: بله همینطور است، حتی اگر متناقض به نظر برسد.

لذت بردن از زندگی، انجام کارها، برنامه ریزی برای آینده، مراقبت از کسب و کار، خانه، بچه ها، حیوانات خانگی، و و و …. اگر همه این موارد یکجا در ذهن ما تلنبار شوند، می توانند انرژی زیادی از ما بگیرند و در نتیجه به شدت توان و انگیزه ما را برای ادامه مسیر کاهش دهند.

به همین دلیل باید یک برنامه یا جدول زمانبندی برای مدیریت لحظاتمان داشته باشیم و از حواس‌پرتی‌هایی که می‌توانند افکار پایانی روزمان را خراب کرده و ما را از رسیدن به اهداف و اولویت‌هایمان باز دارند، پرهیز کنیم.

به قول بنجامین فرانکلین، “اگر نتوانید برنامه ریزی کنید، پس برای شکست برنامه ریزی می کنید.”

با این حال، زمانی که از اولویت‌های خود مطمئن نیستیم، برنامه‌ریزی برای زمان‌مان دشوار است. مشغله های زندگی گاهی اوقات می توانند اولویت های ما را مخدوش نمایند زیرا ذهن ما تمایل دارد در لحظه اولویت بندی کند. هر چه صدای چیزی در ذهن ما بلندتر باشد، در آن لحظه به اولویت اول ما تبدیل می شود.

اما اگر بتوانیم اولویت‌های خود را کلیت ببخشیم و در هر لحظه بر روی آنها تمرکز کنیم، همیشه می‌دانیم که برای چه چیزی تلاش می‌نماییم. این امر ما را متمرکزتر نگه می‌دارد تا وقتی چیزی حواسمان را پرت کرد راحت‌تر تصمیم بگیریم که آیا شایسته توجه ما هست یا خیر.

اکنون به این فکر کنید که در حال حاضر اولویت های شما چیست؟

  • از خود بپرسید: «امروز چه چیزی در زندگی من مهمترین و معنادارترین موضوع است؟ چیزی که حاضر نباشم آن را بخاطر موضوع یا کار دیگری قربانی نمایم یا بر سر آن مصالحه کنم؟»
  • سه اولویت برتر خود را یادداشت کرده و آنها را در جایی قرار دهید که بتوانید چندین بار در روز ببینید و به شما یادآوری شوند.

برنامه ریزی عملی برای مدیریت زمان

حتی با نوشتن لیست اولویت ها، باید بدانیم که توجه به مدیریت زمان به همراه فهرست کارهای روزانه به حفظ تعادل ما کمک می کند.

  • در مورد اهدافی که از اولویت های شما نشأت می گیرند و اینکه برای رسیدن به آنها چه کاری باید انجام دهید، سنجیده عمل کنید. داشتن یک انتظار واقع بینانه از آنچه لازم است انجام شود، به شما کمک می کند که بتوانید یک جدول زمانبندی عملی برای دستیابی به موفقیت ترسیم نمایید.
  • از قرارها، وظایف یا فعالیت‌هایی که در مسیرتان برای شما پیش می آید، فهرستی تهیه نمایید. در پایان هر روز، روز بعد خود را برنامه ریزی کنید. یادداشت های خود را مرور کرده و در صورت نیاز جدول زمانیتان را مجدداً تنظیم نمایید. (نوشتن این موارد شما را از نگرانی به خاطر سپردن آنها رها می سازد)
  • واقع بین باشید و از زیادی پر کردن برنامه خود اجتناب نمایید. اینجاست که دانستن نحوه اولویت بندی برای شما بسیار مفید خواهد بود.
  • همیشه زمانی را برای استراحت خود و «هیچ کاری نکردن» در نظر بگیرید. زمان آزاد یعنی زمانی برای استراحت، تفریح ​​و “فقط بودن”.
برای آگاهی بیشتر در مورد تکنیکهای مدیریت زمان نیز می توانید این خلاصه کتاب را مطالعه نمایید:

۶۶ نکته از کتاب تکنیکهای مدیریت زمان به روش GTD

نسخه سازماندهی شده شما، نسخه دوستانه تر و مهربانتری از شماست. احساس سازمان یافته بودن و ثبت اولویت های خود بر اساس یک تقویم، حس خوبی دارد. چون بر اساس اولویت ها، می دانید چه چیزی برای شما مهم است. به طور پیش‌فرض، این موضوع، حس اعتماد به نفس و حسن نیت را به اهداف شما می‌آورد و شما را به فردی مهربان‌تر و آرام‌تر برای دیگران تبدیل می‌کند. و در عوض پاداش آن این است که دیگران هم خود را مقید می دانند که با شما خوب باشند!



منبع:

candacesmithetiquette.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *