در حال بارگزاری ...

۱۲ رفتار حرفه ای

تصویر یک را شکل بده
۱۲ رفتار حرفه ای

رفتار حرفه ای شکلی از اتیکت در محیط کار است که در درجه اول با رفتار محترمانه و مودبانه مرتبط ارتباط دارد. بسیاری از سازمانها یک سری قواعد رفتار حرفه ای رسمی دارند، اما بسیاری از آنها اینگونه نیستند. باور کنید یا نه، حرفه ای گری و رفتار اخلاق مدارانه می تواند به سود حرفه شما باشد و شانس موفقیت شما را در آینده بهبود بخشد.

آگاهی داشتن از نحوه رفتار با همکاران و مشتریان، و اطمینان از داشتن نگرش مثبت در محیط کار، می تواند به ارتقا بهره وری و اثربخشی شما در محیط کار کمک نماید. به طور کلی ، رفتار حرفه ای به اخلاقیات و حس تعهد و فداکاری شخص برمی گردد. اگرچه داشتن مهارت های لازم برای انجام مؤثر کار خود ضروری است، اما داشتن درک درستی از اینکه رفتار حرفه ای شامل چه چیزهایی می شود، به شما کمک می کند تا استاندادهای عالی برای عادت های کاریتان ایجاد نمایید تا منجر به موفقیت شغلی آینده شما بشود.

در اینجا 12 نکته از رفتارهای حرفه ای آورده شده است:

  1. صداقت: همیشه شفاف عمل کنید. هرگز اطلاعات محرمانه، خاص یا اطلاعات مشتری را به اشتراک نگذارید و رفتار غیر صادقانه دیگران را تحمل یا توجیه نکنید. هرگونه تضاد منافع را فوراً گزارش دهید.
  2. احترام: دیدگاه محترمانه خود را نسبت به دیگران همیشه حفظ کنید، حتی در مواقع استرس زا. به همکاران خود بی رحمانه انتقاد نکنید و به هیچ کس (ارشد یا غیر ارشد) بی احترامی نکنید. همیشه از زبان مناسب استفاده کنید (هم کلامی و هم نوشتاری) و ناسزا نگویید. برای خطاها یا سوء تفاهمات عذرخواهی کنید، و نظرات شخصی خود را درباره دیگران خصوصی نگه دارید.
  3. جلسات: به موقع حاضر شوید و دستور جلسه یا یادداشت های جلسه را از پیش آماده سازید. هر جا مناسب و لازم بود، در بحث و گفتگوها مشارکت داشته باشید و کنترل جلسه را به دست نگیرید، اجازه دهید دیگران هم که تمایل دارند، صحبت کنند. به برگزار کننده یا رئیس جلسه احترام بگذارید، از قالب مناسب پیروی کنید و سوالات خوب و متفکرانه ای بپرسید.
  4. ارتباط: به هنگام تعامل با دیگران، به وضوح و با زبانی صحبت کنید که دیگران می توانند به راحتی درک کنند، و مودبانه و خوش رفتار باشید. هرگونه دستورالعمل شرکت برای محتوا را رعایت کنید، قبل از طرح سوالات خود اطلاعات ارائه شده را بخوانید، هنگام صحبت یا توضیح دیگران، به آنها گوش دهید، و به شایعات اداری نپردازید. در ارتباطات نوشتاری مراقب زبان و لحن خود باشید و هنگام ارسال ایمیل به کسی، بی دلیل آن را برای دیگری ارسال نکنید (اما اگر هم قرار است به دیگری ارسال شود، از عمد کسی را از لیست ارسالی حذف نکنید).
  5. مدیریت زمان: دیر نیایید، اتفاقاً چند دقیقه زودتر سرکار حاضر شوید تا راحتتر . سریعتر در محل مستقر شوید، قهوه خود را بیاورید و با همکاران سلام و احوالپرسی کنید. برنامه تایم ناهار و استراحت شرکت خود را دنبال کرده و به موقع بروید و برگردید. در ابتدای هر روز، برنامه خود را مرور کنید تا بدانید چه زمانی باید در کجا باشید و حجم کاری شما در آن روز چقدر است.
  6. درستکاری و امانت داری: با اخلاق رفتار کنید و همیشه کار “درست” را انجام دهید، همیشه افراد مشکوک در دفتر، رفتارهای ناشایست یا سایر موارد نقض سیاست های شرکت را گزارش دهید. بی طرف بمانید و هر گونه تعصب فردی و بی صبری فردی را خارج از محیط کار خود نگه دارید.
  7. ایمنی: سیاست ایمنی شرکت را درک کرده و هرگونه نیاز به تعمیرات یا سایر خطرات را فوراً گزارش دهید.
  8. اهداف شرکتی: درکی از مأموریت ها، اهداف و مقاصد شرکت خود و نقشی که شما در دستیابی به آنها دارید، داشته باشید
  9. لباس: لباس تمیز و مناسب بپوشید. از هر استاندارد یا دستورالعمل مربوط به قوانین پوششی پیروی کنید و در صورت عدم وجود آن، از پوشیدن لباس های بدن نما، تحریک آمیز یا لباسهایی که تصاویر یا نوشته های توهین آمیز دارند پرهیز کنید.
  10. مسئولیت پذیری: مسئولیت کار و عملکرد خود را بر عهده بگیرید، آنچه را که باید انجام شود انجام دهید و روی دوش دیگران نیاندازید. اگر اوضاع بد و اشتباه پیش رفت، یا چیزی را به موقع به پایان نرساندید، صادق باشید، سپس یک راه حل موثر برای حرکت به سمت جلو پیدا کنید. اگر هم احتیاج به کمک دارید زودتر درخواست کنید.
  11. کار گروهی/تیمی: شما اغلب باید با افرادی کار کنید که ممکن است لزوماً از آنها خوشتان نیاید. اختلافات را کنار بگذارید تا بتوانید به خوبی با دیگران کار کنید زیرا گاهی اوقات کار تیمی حتی از عملکرد فردی اهمیت بیشتری دارد- افرادی که با دیگران خوب کار می کنند اغلب بر اساس همان جنبه پیشرفت می کنند.
  12. تعهد: تعهد و عملکرد مثبت داشتن نسبت به نقش خود و سازمانتان، می تواند باعث پیشرفت شما شود. بعلاوه ، تعهد و فداکاری کارمندان معمولاً مسری است و باعث الهام دیگران می شود تا بیشتر تلاش کنند.

اساساً، حرفه ای بودن به معنای بهترین خود بودن در همه زمانهاست. به این فکر کنید که رفتار شما توسط دیگران چگونه برداشت می شود و مطمئن شوید که قواعد رفتاری شرکت (در صورت وجود) در موقعیتهای مختلف را درک کرده و دنبال می کنید. به این شکل می توانید از حرفه ای رفتار کردن خود مطمئن باشید.

برگرفته از : katieroberts.com.au

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *