در حال بارگزاری ...

۵ نکته برای کنترل حسادت در محل کار

تصویر یک را شکل بده
۵ نکته برای کنترل حسادت در محل کار

آیا تاکنون به کسی حسادت ورزیده اید؟ آیا این تجربه را داشته اید؟ قطعاً همه ما این حس را تجربه کرده ایم. این هم یکی دیگر از احساساتیست که در طبیعت بشر نهاده شده پس وجودش ضروری بوده است اما اگر عنان آن را رها کرده و نتوانیم آن را کنترل نماییم به خودمان و دیگران آسیب خواهد زد. 

در محیط کار نیز به همین شکل است. گاهی حسادتها ممکن است عواقب به شدت منفی برای افراد داشته باشد. شاید برای خود شخص دلیلش موجه و قابل قبول باشد، شاید دیگران باعث ایجاد چنین حسی در فرد شوند اما در هر صورت این ما هستیم که باید آن را کنترل نماییم. آیا چنین کاری ممکن است؟ قطعاً می توان حسادت را کنترل نمود و در این مقاله قصد داریم روشهای کنترل آن را به شکل خلاصه برای شما بیاوریم. در ادامه ۵ روشی که می توانیم حسادت خود را نسبت به همکارانمان کنترل نماییم آورده می شود.

۱- بهش تبریک بگو:

نه تنها کار درستی است بلکه این کار شما را تبدیل به فرد بهتری خواهد کرد چون این کار نشان از حمایت و پشتیبانی شما از فرد مقابل دارد. همچنین باعث می شود تصویر حرفه ای خوبی از خودتان ایجاد کنید.

تصدیق و به رسمیت شناختن موفقیت دیگران یک مهارت رهبری است.

۲- با خودت صادق باش:

با وجودی که بی ارزش یا کم ارزش کردن موفقیت همکاران و دوستانتان با عناوینی مثل «پارتی داشته» یا «شانس آورده»، ممکن است حس بهتری به ما بدهد و آتش حسادت ما را کمتر کند، اما یک نگاه صادقانه داشته باشید به آنچه آنها انجام داده تا به موفقیت رسیده اند. آنگاه می توانید از آن برای سنجش و محک عملکرد خود بهره ببرید.

۳-خودت رو نگه دار:

اگر نیاز دارید نظرات و ایده های خود را به همکاری که به نظر می رسد اشتباه نمی کند (فرد موفقی است) بگویید، در محل کار این کار را نکنید. صحبت خود را بگذارید برای یک موقعیت مطمئن و خصوصی که دور از دفتر کارتان باشد. شاید بتواند نظرات و دیدگاهی در مورد آنچه شما می توانید برای بهبود عملکرد خود داشته باشید، به شما ارائه دهد. لیستی از کارهای خود تهیه کنید و برخی اهداف جدید خود را تنظیم نمایید.

۴- خوب باش:

اگر دیدید که در حال تخریب یکی از همکاران خود هستید (مثلاً با دعوت نکردن آنها به نهار گروهی)، پس دارید به منطقه خطر وارد می شوید. کاری نکنید و حرفی نزنید که موجب پشیمانی و خدشه دار شدن تصویر حرفه ای شما شود.

۵- به خودت انگیزه بده:

اگر می بینید فرد دیگری در حال پیشرفت است و این موضوع در درون شما چالش ایجاد می کند یعنی شما توانایی های بالقوه خود را نشناخته و به کار نمی بندید. موفقیتهای آنها گواه این موضوع است که شما هم می توانید به سطح آنها و حتی فراتر از آنها برسید. با مافوق یا ارشد خود بنشینید و مشخص کنید که شما برای رشد و پیشرفت خود چه مراحلی را باید طی نمایید.

تمرکز بر کار خود، هر لحظه به خود امید و انگیزه دادن، و بیشتر و بیشتر مثبت شدن و ماندن مسیر شما را به سمت یک حرفه شاد و سلامت هموار خواهد ساخت.

برگرفته از توصیه های اتیکتی دایان گاتزمن

برای دریافت 6 فایل صوتی رایگان شامل 30 نکته اتیکتی کلیک کن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *