در حال بارگزاری ...

مقابله با موقعیت های معذب کننده به هنگام غذا خوردن

تصویر یک را شکل بده
مقابله با موقعیت های معذب کننده به هنگام غذا خوردن

مطمئنا برای شما هم پیش آمده است که یک بار موقع ناهار خوردن پیراهن سفید خود را لکه دار کرده باشید، یا مقداری غذا روی زمین ریخته باشید، یا اینکه سعی کرده باشید با دهان پر به سؤالی پاسخ دهید و یا یک آروغ ناخوشایند زده باشید. اما در چنین موقعیتهایی چه کاری باید انجام داد؟
در اینجا راه حلی برای جلوگیری از چنین موقعیت ناخوشایندی به هنگام پذیرایی از مهمانان شام یا صرف غذا در رستوران در یک موقعیت کاری وجود دارد که در ادامه می خوانید.

موقعیت اول: لکه کردن لباس

وقتی در خانه هستید: می توانید با یک عذرخواهی، بلند شده و برای تمیز کردن لکه لباستان به دستشویی بروید. فقط موقع تمیز کردن مواظب باشید آن را پخش و یا بدتر نکنید. ضمن اینکه اگر در خانه خود باشید، می توانید بدون متوجه شدن دیگران، لباس خود را عوض کنید. اگر هم در خانه فرد دیگری مهمان هستید و کتی به همراهتان دارید، آن را بپوشید تا لکه را بپوشاند.

وقتی در رستوران هستید: اگر لکه در قسمت پایین بلوز یا روی شلوارتان است، از دستمال سفره برای پوشاندن آن استفاده کنید. سعی نکنید آن را با دستمال تمیز کنید چون لکه را بدتر می کند. پس از پایان ناهار/شام نیز می توانید از کیف یا بازو خود برای پنهان کردن لکه مورد نظر استفاده نمایید. ولی اگر قسمت بالایی بلوز یا لباس شما لکه شده است، با موقعیت حساستری روبرو هستید: باید بهانه ای برای رفتن به دستشویی پیدا کنید و سعی کنید با یک پارچه کمی مرطوب، لکه را جذب کنید. یعنی سعی کنید پارچه را روی لکه نکشید تا پخش شود، روی آن بگذارید و بردارید تا جذب پارچه مرطوب شود. و اگر نهایتا متوجه شدید که نمی توانید از شر لکه خلاص شوید، وانمود کنید که سردتان شده و کت خود را به تن کنید.

موقعیت دوم: با حواس پرتی مقداری غذا روی زمین ریختن

تصور کنید در چنین موقعیتی کسی روی آن غذای روی زمین ریخته شده راه برود. چه وضعیت بسیار ناخوشایندی بوجود خواهد آمد.

در خانه: اگر کسی این اشتباه خجالت آور شما را دید، عذرخواهی کنید و برای تمیز کردن آن اقدام نمایید. اگر هم کسی شما را ندید، باز یک دستمال کاغذی بردارید، آن را تمیز کنید و در سطل زباله بیاندازید. موضوع مهمی نیست، این اشتباه به سرعت فراموش می شود.

در رستوران: فقط کافیست از پیشخدمت بخواهید آن را بردارد، البته اگر مزاحم کل جریان شام شما نمی شود. در غیر این صورت، وانمود کنید که دستمال سفره شما روی زمین افتاده و از موقعیت استفاده کنید و بدون جلب توجه دیگران تکه غذای افتاده روی زمین را با دستمال سفره خود بردارید. سپس مودبانه از یک پیشخدمت بخواهید که دستمال شما را عوض کند.

موقعیت سوم: صدا درآوردن

در خانه: هیچ چیز بی ادبانه تر و بی اتیکت تر از غذا خوردن با دهان باز، آروغ زدن، تف کردن و مشابه این رفتارها نیست. اگر از آروغی که در آستانه بیرون آمدن است، می ترسید، به سادگی عذرخواهی کرده و به دستشویی بروید و زمانیکه برطرف شد و بهتر شدید، به سر میز غذا برگردید.

در رستوران: سوپ را با سروصدا هورت نکشید، دندان هایتان را روی قاشق و چنگال نکشید و از آنها برای تمیز کردن غذاهای گیر کرده بین دندان هایتان استفاده نکنید، حتی با خلال دندان هم سر میز غذا دندانهایتان را تمیز نکنید. اجازه ندهید هر صدایی ناشی از عملکردهای بدنتان از شما بیرون بیاید مثل آروغ زدن. برای این منظور کافیست مودبانه عذرخواهی کنید و به دستشویی بروید.

موقعیت چهارم: دوست نداشتن غذایی که جلوی ما گذاشته است

مسئله ای که ممکن است اغلب با آن روبرو شوید. با این وجود، باید به آشپز یا میزبان خود احترام بگذارید.

در خانه: اگر غذایی که میزبان برای شما پخته است را دوست ندارید، همچنان باید آن را امتحان کنید (مگر اینکه طبق اعتقادات یا شرایط سلامتی شما نباشد). یعنی کافیست فقط یک لقمه میل کرده و سپس از خوردن دست بکشید. پس از چند دقیقه، میزبان احتمالا از شما می پرسد که چرا غذا نمی خورید. در این صورت هم نگویید که آن را دوست ندارید، فقط مودبانه بگویید که میلتان نمی کشد یا با شما سازگار نیست.

در رستوران: اگر غذای سرو شده را دوست نداشتید، تف نکنید، بلکه حتما آن را قورت دهید. ولی اگر واقعا نمی توانید آن را قورت دهید، با احتیاط دستمال سفره خود را به سمت دهانتان آورده و غذا را با آن بیرون بیاورید. سپس یا آن را به نوعی پنهان کنید که حال دیگران را به هم نزند، یا بدون جلب توجه از پیشخدمت بخواهید که دستمال شما را گرفته و تعویض نماید.

موقعیت پنجم: صحبت کردن وقتی که دهان پر است

در خانه: هیچ موقع با دهان پر صحبت نکنید، صبر کنید تا غذا را قورت بدهید بعد. شما هم وقتی کسی در حال غذا خوردن است چیزی نپرسید، شیک و با وقار صبر کنید تا غذا را تمام کند سپس سوال خود را مطرح کنید.

در رستوران: اگر زمانی که غذا در دهان دارید، کسی از شما چیزی پرسید، قبل از پاسخ دادن صبر کنید. دهان خود را با یک دست طوری که انگشتانتان در کنار هم قرار دارد، بپوشانید. به این شکل فرد مقابل متوجه می شود که لقمه شما در حال تمام شدن است. همچنین سایرین متوجه می شوند که شما چقدر مودب هستید. و در صورتیکه جواب شما طول و تفصیل دارد و یا مثل یک سخنرانی است، از خوردن دست بکشید.

موقعیت ششم: چاشنی زدن به غذا

در خانه: اگر هنوز غذایی را امتحان نکرده اید، هیچوقت پیش از چشیدن آن، سس سویا، چاشنی تند، نمک یا فلفل را اضافه ننمایید. باور کنید که میزبان شما می داند چگونه غذاهای خود را به درستی مزه دار کند. پس فقط بعد از چشیدن یک غذاست که می توانید در صورت تمایل به آن چاشنی اضافه نمایید.

در رستوران: درست مانند خانه، همیشه غذای سرو شده را قبل از چاشنی زدن، مزه مزه کنید.

موقعیت هفتم: زنگ خوردن تلفن هنگام ناهار یا شام

در خانه: باید گوشی خود را هر جایی به جز روی میز بگذارید. مطمئن شوید که آن را بی صدا کرده اید تا حواس شما را پرت نکند. می توانید بعداً گوشی خود را چک کنید.

در رستوران: قبل از رسیدن به رستوران تلفن خود را خاموش کرده یا حداقل آن را در حالت ویبره قرار دهید. گوشی خود را روی میز هم نگذارید بلکه آن را در جیب یا کیف خود قرار دهید. اگر می دانید تماس مهمی دریافت خواهید کرد، مودبانه از قبل به همراهان خود اطلاع دهید. وقتی تلفن زنگ می زند، از جمع عذرخواهی کرده و میز را ترک کنید تا تماس را پاسخ دهید. تماس شما نباید بیش از پنج دقیقه باشد. و الا بی احترامی به جمع محسوب می شود. وقتی سر میز برگشتید هم یک بار دیگر عذرخواهی کنید. اگر هم تماستان مهم نبود، به سادگی آن را رد کنید.

بدین ترتیب اکنون می دانید در این موقعیت‌های معذب کننده چگونه شیک و با اتیکت رفتار نمایید!

منبع: acdebernadac.com

Loading

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *