در حال بارگزاری ...

۲۰ نکته برای تعامل با دوستی که نمی شود روی حرفش حساب کرد

تصویر یک را شکل بده
۲۰ نکته برای تعامل با دوستی که نمی شود روی حرفش حساب کرد

آیا تا به حال دوستی داشته اید که نمی توانستید روی حرفش حساب کنید؟ – مثلاً دوستی که لحظه آخر جا میزند حتی برای ایده ها و فکرهایی که خودش شروع کننده آنها بوده، یا دوستی که خیلی دیر برای برنامه های مشخص شده اقدام می کند و خودش را می رساند،‌ و یا درست زمانی که باید باشد و در جلسات و دیدارها حضور پیدا کند، غیبش می زند.

خودتان چطور؟ آیا شما چنین رفتاری دارید؟

هرچند این رفتار ممکن است باعث از بین رفتن رابطه دوستی شما نشود، اما رفتار بسیار آزار دهنده ایست که بی احترامی شما نسبت به دیگران را نشان می دهد، رفتاری که می تواند روابط دوستانه شما را خیلی زود تلخ کند.

آنچه در این مطلب می خوانید
  1. نبایدها در مورد پوشش راحت کاری
  2. بایدهای خاص لباس راحت اداری
  3. شلوار و دامن مناسب
  4. چند کت و ژاکت
  5. پیراهن بلند برای خانمها
  6. کفش مناسب

دلیل این جا زدنها چیست؟

یکی از مواردی که ممکن است باعث تعجب و حیرت شما بشود این است که چطور فردی می تواند از ابتدا چنین رفتار بی ثباتی داشته باشد. آیا مغز او مشکلی دارد؟ یا دلیل دیگری باعث می شود که این شخص برنامه ها را فراموش نموده و نتوان روی او حساب کرد؟

اگرچه ممکن است دلایل دیگری هم وجود داشته باشد ، اما دلیل اصلی اینکه برخی از افراد به جا زدنهای خود ادامه می دهند این است که به آنها اجازه این رفتار داده می شود. دوستانشان همچنان از آنها دعوت می کنند و آنها را در برنامه ها می گنجانند، با وجودیکه آنها سابقه طولانی در جا زدن و شانه خالی کردن دارند.

این رفتار بسته به شخص انواع مختلفی دارد. با هر کدام باید به شیوه ای متفاوت برخورد شود. در اینجا برخی از رایج ترین انواع این دوستان را بررسی می کنیم:

نوع اول: دوست بهانه ساز

شما شخص را می شناسید. او موافقت می کند که در زمان و مکان تعیین شده با همه ملاقات کند، اما در آخرین لحظه پیامی از او دریافت می کنید که می گوید نمی تواند در آن محل حضور یابد و برای آن هم دلیل می آورد. اولین باری که این اتفاق می افتد، ممکن است آن را بپذیرید، اما بعد از چندین بار تکرار این اتفاق، تعجب و حیرت شما از این رفتار شروع می شود.

او حتی ممکن است در برنامه ریزی اولیه آن رویداد هم شرکت داشته باشد، پس همه برایشان سوال می شود که چرا او رویداد یا جلسه ای را اینطور برنامه ریزی کرده که با اتفاق دیگری در زندگیش تداخل داشته باشد؟!!

بهانه های او ادامه پیدا می کند، از کار نکردن ساعت گرفته تا ترافیک سنگین تر از حد معمول. یکی دو بار ، ممکن است درک کنید و کمی همدلی و چشم پوشی کنید، اما او از حد گذرانده است. عادت او به بهانه آوردن، باعث اضطراب و ناامیدی شما و دیگران شده است. چه باید کرد؟

چند روش برای مقابله با شخصی که همیشه بهانه ای برای جا زدن دارد:

  • دنبالش بروید و او را همراه خود بیاورید تا نتواند ترافیک را بهانه کند. اگر دیگران هم در آن موقعیت دخیل هستند، با احتیاط عمل کنید زیرا ممکن است وقتی رسیدید آماده نباشند و در این صورت باعث می شوید هر دو دیر برسید.
  • هر هفته یا هر ماه در یک زمان مشخص و به طور منظم قرار ملاقات بگذارید تا او به آن عادت کرده و در برنامه ریزی خود بگنجاند.
  • دیدارتان را در مکان یا نزدیک مکانی که می دانید دوست شما آنجا خواهد بود برنامه ریزی کنید. حتی می تواند در خانه یا آپارتمان او باشد.
  • با او صحبت کنید و به او بگویید که دیگر بهانه های او برای شما پذیرفته نیست. این راه حلیست که می تواند به قیمت دوستی شما تمام شود، اما در حال حاضر او باعث ناراحتی شما و سایر اعضای گروه شده است. پس باید چاره ای اندیشید
  • به او پیشنهاد دهید که برای ترک این عادت بدش به او کمک می کنید. حتی می توانید برخی روش ها را با همفکری هم پیدا کنید.

برای دریافت 6 فایل صوتی رایگان شامل 30 نکته اتیکتی کلیک کن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *