در حال بارگزاری ...

۵ دلیل خوب برای مراقبت از زبانتان در محیط کار

تصویر یک را شکل بده
۵ دلیل خوب برای مراقبت از زبانتان در محیط کار

زمانی که موضوع رفتار در محیط کار مطرح است، باید با احتیاط اقدام کرد، بخصوص وقتی که می خواهید تصویر حرفه ای خود را در محیط کارتان به نمایش بگذارید.

در اینجا نکاتی برای پیشگیری از بروز مشکل با همتایان و همکاران خود در محل کار آورده می شود:

۱٫ همیشه نباید حق با شما باشد. 

اینکه تصور کنید شما هرگز اشتباه نمی کنید غیر واقع بینانه است. اینکه چگونه اشتباهات خود را مدیریت می کنید میزان حرفه ای بودن شما را نشان می دهد. سعی نکنید تقصیر را به گردن دیگری بیاندازید یا سکوت اختیار کنید به این امید که کسی متوجه اشتباه شما نخواهد شد. مسئولیت خطای خود را بپذیرید، به دنبال راه حلی برای آن بگردید و بخاطر مشکلات احتمالی پیش آمده ناشی از خطای شما، از دیگران عذرخواهی نمایید. این کار نشان از بلوغ حرفه ای شماست و به رئیستان نشان می دهد که می تواند در موقعیتهای سخت و تحت فشار به شما اعتماد کند.

۲٫ نیازی نیست که بهتر از همکارتان باشید. 

رقابت دوستانه، سالم است و دیگران را برای پیشرفت در مسیر خود به چالش کشیده و ترغیب می نماید. اما رقابت خصمانه و تحقیر یک همکار در برابر دیگران، کاری بد و غیر حرفه ای است. خالصانه به همتایان خود برای خوب و درست انجام دادن کاری تبریک بگویید و گفتگوی خود را بر روی موفقیت آنها متمرکز سازید و از هدایت گفتگو به سمت خود و موفقیتهایتان خودداری نمایید.

۳٫ با گوش دادن بیشتر می آموزید.

اینکه به خاطر زیاد حرف زدن، حتی یک درس حرفه ای را از دست بدهید، به ضرر شماست! اگر فردی می خواهد انتقادی سازنده، راهنمایی، یا توصیه ای حرفه ای به شما ارائه دهد، از این فرصت برای شنیدن و آموختن بهره ببرید. آنها را یادداشت کرده و بعداً مرور نمایید.

۴٫ ادعای همه چیز دان بودن، آزار دهنده است. 

اگر در کار خود خوب هستید، نیازی نیست که در مورد موقعیت حرفه ای و تخصص خود فخر فروشی کنید. شهرت شما به اندازه کافی واضح و رساست.

۵٫ هیچ کس از غیبت کردن خوشش نمی آید. 

غیبت کردن، هیجان انگیز و بامزه به نظر می رسد، اما تا وقتی که خودتان موضوع آن باشید. مطمئن باشید اگر همکارانتان پشت سر کسی حرف بزنند، قطعاً وقتی شما هم نیستید، در مورد شما هم صحبت خواهند کرد (از قدیم گفته اند: حرف خودت را کجا شنیدی؟ همانجا که حرف دیگران را شنیدی) .

از حرفهای خاله زنکی پرهیز کنید و خود را فردی نشان دهید که آنها باید در برابرش دست از غیبت و شایعه پراکنی بردارند (یعنی بفهمند که نمی توانند در برابر شما در مورد دیگران حرف بزنند). در نهایت همکارانتان خواهند فهمید که شما دوست و همکاری قابل اعتماد هستید.

برگرفته از توصیه های اتیکتی دایان گاتسمن

برای دریافت 6 فایل صوتی رایگان شامل 30 نکته اتیکتی کلیک کن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *