در حال بارگزاری ...

پاسخ دادن به یک فرد منفی با مثبت نگری

تصویر یک را شکل بده
پاسخ دادن به یک فرد منفی با مثبت نگری

اگر اجازه دهید، صحبت با یک فرد منفی می تواند انرژی شما را از بین ببرد. ژرفای اتیکت در توجه و احترام به دیگران قرار دارد و ما را ملزم به مهربانی می کند. این سوال که به منفی نگری چه باید گفت باید پایان بازی داشته باشد، زیرا در صورت لزوم بتوان پاسخی مناسب و خودجوش به آن ارائه نمود.

مثبت نگری را انتخاب کنید

وقتی بدبینی پیش فرض فردی باشد، در نتیجه خوش بینی در دسترسش نیست. اگرچه خوش‌بین‌ بودن به معنای آن نیست که همه چیز را زیباتر جلوه دهید، اما نرمی و ملایمتی که اتیکت مداری و خوش‌رفتاری می‌تواند در یک موقعیت ایجاد کند، ارزش تلاش بیشتر برای انتخاب مثبت نگری را دارد.

زمانی که با شخصی منفی در زندگی خود صحبت می کنید، راه هایی وجود دارد که می توانید با لحن ملایم تر و اتیکت مدارانه با او حرف بزنید.

  • با همدلی تصدیق کنید که آنچه گفته شده را شنیده اید. «ماری، حرفهات رو شنیدم و متوجه شدم که میگی ناامید شدی. درک می کنم. راسی، بهتر نیست بریم کافی شاپ؟»
  • زمانی که یک گفتگو تکراری است آن را به این شکل تصدیق کنید: «درسته، و همونطور که قبلاً هم خیلی واضح به این نتیجه رسیدید، شما دارید بهترین کاری که می تونید رو انجام میدید!»
  • اگر موضوع منفی جدیدی وارد گفتگو شد، موضوع را تغییر دهید. «اوه، ماری، نه. این چیزی نیست که الان بهش نیاز داری، پس موضوع رو عوض کنیم. خانواده پسرت به زودی به تعطیلات نمیرن؟ و هنوزم قصد دارن بین راه بیان به شمام سری بزنن؟»
  • به موضوع مهمی که در دست دارید بچسبید. “من می شنوم که چی دارید در مورد تام میگید. اوکی، باشه، اما اجازه بدید برگردیم به کارمون و این گزارش رو تموم کنیم. به نفع خودمونه که زودتر تموم بشه و ارسالش کنیم. نه؟»

ما انسانها همیشه به مهربانی و شفقت نیاز داریم، هرچند خود شفقت بر اساس موقعیت و زمینه ارائه می شود. ضمن اینکه مشخص کردن و رعایت مرزها نیز اهمیت دارد. ما باید به یاد داشته باشیم که بیشتر روی نیمه پر لیوان تمرکز کنیم. حتی اگر میخواهیم واقع بین باشیم باید هر دو نیمه را ببینیم نه فقط نیمه خالی را. ولی در این حین ممکن است ما نیز تحت تأثیر منفی بودن دیگران قرار بگیریم و از انرژی ما بکاهند.

یک فرد منفی می تواند مسری باشد

مطالعات اخیر نشان می‌دهد که «آسیب‌پذیری شناختیِ» یک فرد (یعنی تمایل به داشتن این ذهنیت که وقایع منفی منعکس کننده کمبود خود فرد است یا اینکه منجر به رویدادهای منفی بیشتری می‌شود) با قرار گرفتن در کنار دیگرانی که تمایل کلی به یافتن نادرستی در همه چیز دارند، افزایش می‌یابد.

چه کاری می توانید برای خودتان انجام دهید که منفی نگری شما را تحت تأثیر قرار ندهد؟

  • ببینید توجه شما به چه چیزیست. به آرامی به خودتان بگویید “من دارم مضطرب میشم و احساس عصبانیت و مقصر بودن رو تجربه می کنم”
    *متوجه باشید که یک فرد منفی نگر به راحتی می تواند از منفی بودن شما استقبال کند.
  • عمداً به دنبال فرافکنی برای مثبت نگری باشید. و با نگرش مثبت صحبت کنید. «ماری، من نمیخوام توی دام منفی نگری بیفتم. تقصیر تو نیست. من درد تو رو حس میکنم اما می‌دونم که متوجهی و درک می کنی وقتی میگم نمی‌تونم و نمیخوام توی این زمینه همراهیت کنم یعنی چی؟ چون هم بخاطر خودم هم به خاطر خودت دوست ندارم بهش دامن بزنم.»
  • مرزهای مثبتی برای فضای خود ایجاد کنید. اگر اوضاع خیلی منفی شد، به خودتان مدیون هستید که آن فضای منفی را ترک کنید.
  • متعهد به مهربانی و شفقت باشید. شما نمی توانید شخص دیگری را تغییر دهید، اما برقراری و حفظ ارتباط مثبت در صحبت کردن با نگرش “نیمه پر لیوان” نیز ضرری به همراه نخواهد داشت.

ترسی که همراه با منفی‌گرایی است، از جمله ترس از اتفاقات بدی که ممکن است رخ دهد و ترس از مورد بی‌احترامی شخص دیگری واقع شدن، همیشه بخشی از ذهنیت فرد منفی است. اما چیزهای کوچکی وجود دارد که می تواند نتایج بزرگی در رابطه داشته باشد، مانند تعریف و تمجیدهای بی ریا و صمیمانه، یادآوری خاطرات خوب و بیان اینکه چرا طرف مقابل در زندگی شما مهم است.

ما در درازمدت روی خودمان کار می‌کنیم، و هر چند وقت یک‌بار باید از خود بپرسیم که چگونه با کسی که اغلب منفی است ارتباط داریم. آیا ما مخفیانه سعی می کنیم فرد دیگری را درست کنیم؟ یا اینکه خودمان بیشتر نیاز به درست شدن داریم؟ پرسش از خود می تواند درک از خود را بهبود ببخشد. و این به شما کمک می کند که بدانید چطور می شود به فردی که از منفی نگری رنج می برد کمک کنید و در عین حال از خشک شدن منبع انرژی خود نیز جلوگیری نمایید.

رها کردن یک رابطه دوستانه به دلیل منفی بودن فرد مقابل ممکن است آخرین راه حل باشد. اگر در این رابطه خود را کلافه و خشمگین می یابید و همیشه سعی می‌کنید به جای گوش دادن، نصیحت کنید، یا به دلیل اینکه طرف مقابل به شما علاقه‌ای نشان نمی‌دهد و همیشه او مقصر است اذیت می‌شوید، شاید زمان آن رسیده باشد که درباره دوستی خود تجدید نظر نمایید.

“رها کردن به این معنی نیست که دیگر به کسی اهمیت نمی‌دهی، فقط درک این نکته است که تنها کسی که واقعاً روی او کنترل داری، خودت هستی.”

~ دبورا ربر


منبع:

candacesmithetiquette.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *