در حال بارگزاری ...

غلبه بر مینگلفوبیا یا ترس از شبکه سازی – ۲

تصویر یک را شکل بده
غلبه بر مینگلفوبیا یا ترس از شبکه سازی – ۲

وقتی به حضور در یک رویداد شبکه سازی فکر می کنید، از حمله مینگلفوبیا (ترس از در آمیختن با جمع) یا ترس از شبکه سازی رنج می برید؟ برخی از افراد از فرصت درآمیختن با مشتریان و ارباب رجوعان لذت می برند. آنها از فرصت ملاقات و گفتگو با افراد کاملاً غریبه استقبال می کنند. اما برخی نیز ترجیح می دهند آن مکان را کانال بزنند و با کسی روبرو نشوند.

ادامه نکات غلبه بر ترس از شبکه سازی:

۱۰- یک آشنا همراه خود داشته باشید -دوست یا همکار.

او می تواند در آشنایی شما با غریبه ها و معرفی روابط خودش به شما، کمک کند و اعتماد به نفس شما را بالا ببرد. همچنین با وجود او می توانید حلقه گفتگوی خودتان را به راه بیاندازید.

هشدار: مرتب به او نچسبید گاهی به شکل فردی با سایرین ارتباط برقرار کنید و مجددا بعد از اتمام گفتگوها به کنار هم بازگردید.

۱۱- علائم درستی به دیگران بفرستید.

خودتان را از طریق زبان بدن، با اعتماد به نفس نشان دهید. زبان بدن باز و مشتاق باعث پیام مثبت از جانب شما شده و سایرین را به گفتگو با شما ترغیب می نماید و شما را از ناراحتی و معذب بودن نجات می دهد. پس سعی کنید آرام، گرم و هشیار نشان دهید و لبخند را فراموش نکنید. دستها را گره نزنید و با افرادی که قصد گفتگو با آنها را دارید تماس چشمی برقرار کنید. همچنین نزدیک گروهی که می خواهید واردش شوید بایستید. یک فنجان قهوه یا نوشیدنی یا پوشه کنفرانس را در دست بگیرید به طوری که دستتان ثابت بماند و گوشی همراهتان را کنار بگذارید که حواستان پرت نشود. همچنین به دنبال افرادی باشید که زبان بدن آنها هم گشوده و دست یافتنی نشان می دهد.

۱۲- واقع بین باشید.

بخاطر داشته باشید که شبکه سازی یک رویداد فشرده و یک خیابان دو طرفه است. مسئولیت پر کردن فاصله ها در هر گفتگویی فقط به عهده شما نیست. زیادی تلاش کردن یا غیر صادقانه عمل کردن ممکن است منجر به گفتن چیزی از جانب شما شود که چاپلوسی به نظر رسد. آنگاه خود را سرزنش خواهید کرد و ناخوشایندیتان از شبکه سازی بیشتر خواهد شد. گاهی بهتر است با حس ترس خود راحت باشید شاید افراد دیگر هم مثل شما بوده و جذب شما شوند یا با شما همدردی کنند و این اتفاق روابطی را برای شما بسازد.

به خاطر داشته باشید که شبکه سازی همیشه نباید عالی پیش برود. می توانید از موقعیتها درس بگیرید.

۱۳- یک تنفس یا استراحت به خود بدهید تا استرس و فشار از روی شما کم شود.

وقتی حس فشار و افت انرژی کردید بیرون از سالن یا اتاق رفته نفس عمیق بکشید، منظره ای را تماشا کنید، یا به دستشویی رفته و آبی به صورت خود بزنید، فنجانی قهوه یا چای یا نوشیدنی دیگری بنوشید، قدری قدم بزنید و از این قبیل کارها تا انرژی خود را بازیابید.

۱۴- یک مهارت کلیدی شبکه سازی این است که بدانید چه زمانی یک گفتگو را خاتمه دهید.

به ساعت نگاه کنید و به حس خود اعتماد نمایید، همچنین نگاهی به زبان بدن طرف مقابل ( برای چک کردن نشانه های خستگی) بیاندازید. گفتگوهای خود را کوتاه و ماندگار انجام دهید. وقتی گفتگوی شما به پایان خود رسید لبخند بزنید، کارت ویزیت خود را ارائه داده و از طرف مقابل دریافت کنید و زمانی را برای ملاقاتی دیگر مشخص نمایید.

۱۵- به اندازه کافی کارت ویزیت همراه خود داشته باشید.

معمولاً به همراه نداشتن کارت ویزیت و من من کردن برای آن، شما را غیر حرفه ای نشان می دهد.

۱۶- برای افرادی که می خواهید با آنها رابطه کاری ایجاد نمایید یا رابطه موجود را حفظ کنید، یک برنامه پیگیری داشته باشید.

به محضی که به دفتر خود برگشتید، به کارتهای ویزیت نگاهی انداخته و تصمیم بگیرید که می خواهید با فردی تماس بگیرید؟ ایمیل بفرستید یا برای نهار کاری وی را دعوت نمایید.

۱۷- افراد موفق در شبکه سازی همیشه با اعتماد به نفس در رویدادها شرکت می کنند.

برای کارهای خود برنامه ریزی دارند و کار خود را با تماس رو در رو با افراد گسترش می دهند. شبکه های اجتماعی هیچگاه نمی توانند جایگزین خوبی برای ملاقات رو در رو باشند.

منبع:

lydiaramsey.com 

mindtools.com

برای دریافت 6 فایل صوتی رایگان شامل 30 نکته اتیکتی کلیک کن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *