در حال بارگزاری ...
چگونه اعتیاد به تلفن همراه را به یک فرصت روابط عمومی تبدیل کنم؟
اخیراً در یک شام کاری شرکت کردم و بسیار متعجب شدم از اینکه سه نفر از شش نفری که پشت میز غذا بودند اصلاً سرشان را از روی گوشی بلند نکردند تا با دیگران مکالمه داشته باشند. آنها به شدت مشغول پیام زدن، ایمیل کردن و عکس گرفتن از خودشان و غذایشان بودند حال آنکه بقیه افراد حاضر در سکوت و انزجار شاهد این ماجرا بودیم.
آیا وسایل الکترونیک همراه نحوه تعامل ما با مشتریان، ارباب رجوعان، دوستان و خانواده را به ما دیکته می کنند؟ هنگامی که تکنولوژی تغییر می کند، قوانین ادب و نزاکت نیز باید تغییر کند.
در سال ۲۰۰۲، زمانی که تکثیر و گسترش تلفنهای همراه شروع شد، من یک رویداد شخصی بسیار ویژه را پایه ریزی کردم: “ماه ملی ادب و نزاکت با تلفن همراه”. ماموریت من دو قسمت داشت: انتشار یک سری تبلیغات برای کسب و کار اتیکتی خودم و نیز آموزش و تعلیم عمومی در مورد نحوه مؤدب تر بودن استفاده کننده گان از تلفن همراه.
ایده خود را در تقویم رویدادهای چِیس ثبت کردم و پذیرفت که در چاپ سالانه خود آن را منتشر کند. همزمان، یک مقاله مطبوعاتی نوشتم و برای رسانه های مختلف فرستادم. با کمال تعجب، توجه رسانه ای بسیاری دریافت کردم از جمله تماسی از موسسه روابط عمومی اسپرینت. سپس معامله کردیم و در نتیجه به عنوان سخنگوی اتیکت گوشی همراه اسپرینت به مدت حدوداً شش سال خدمت کردم. این رابطه به جمع آوری توجه بیشتر رسانه ای کمک کرد و درآمد من را افزایش داد!
چهارده سال بعد، توصیه های من هنوز هم در صدها مجله ، روزنامه و مقالات اینترنتی در سرتاسر دنیا منتشر می شوند. ادب گوشی همراه حتی مهمتر از پیش است و باید هر روز سال مورد توجه قرار بگیرد. به همین دلیل است که ۸ نکته هیچ وقت تاریخ گذشته نمی شود.
بر طبق مطالعات مرکز تحقیقات Pew بر روی اتیکت گوشی همراه، ۸۲ درصد از بزرگسالان مورد بررسی چنین اظهار داشته اند که دیدن افرادی که از گوشی خود در محیطهای اجتماعی به طور مکرر یا به ندرت استفاده می کنند، موجب آزار آنها می شود و به مکالمات فی ما بین آنها آسیب می رساند. ۸۹ درصد گفته اند که به تازگی از گوشی خود در جمع های اجتماعی استفاده کرده اند.
این بدان معناست که باید در مورد استفاده از گوشی خود در محیطهای عمومی هوشیارتر و محتاط تر باشیم. در این صورت است که می توانیم با همدیگر ماه ملی نزاکت گوشی همراه را برگزار کنیم.
منبع: entrepreneur.com
من یک عشق تدریس و آموزش دادنم که همیشه از خدا خواستم شغلی بهم بده که از شدت علاقه و لذت گذر زمان رو توش نفهمم و الان مواقعی که آموزش میدم و سر کلاس هستم دقیقاً همین حال رو دارم. در این سایت در کنار شما هستم تا با هم اتیکت، آداب معاشرت و رفتار حرفه ای رو یاد بگیریم تا بتونیم روابط بهتر و موثرتری با سایرین ایجاد کنیم، سریعتر به موفقیت برسیم و در نهایت دنیای بهتر و زیباتری برای خودمون و دیگران بسازیم. پس با ما درخشان باشید.