در حال بارگزاری ...

چگونه اعتیاد به تلفن همراه را به یک فرصت روابط عمومی تبدیل کنم؟

تصویر یک را شکل بده
چگونه اعتیاد به تلفن همراه را به یک فرصت روابط عمومی تبدیل کنم؟

اخیراً در یک شام کاری شرکت کردم و بسیار متعجب شدم از اینکه سه نفر از شش نفری که پشت میز غذا بودند اصلاً سرشان را از روی گوشی بلند نکردند تا با دیگران مکالمه داشته باشند. آنها به شدت مشغول پیام زدن، ایمیل کردن و عکس گرفتن از خودشان و غذایشان بودند حال آنکه بقیه افراد حاضر در سکوت و انزجار شاهد این ماجرا بودیم.

برای هنر مکالمه کردن چه اتفاقی افتاده است؟

آیا وسایل الکترونیک همراه نحوه تعامل ما با مشتریان، ارباب رجوعان، دوستان و خانواده را به ما دیکته می کنند؟ هنگامی که تکنولوژی تغییر می کند، قوانین ادب و نزاکت نیز باید تغییر کند.

در سال ۲۰۰۲، زمانی که تکثیر و گسترش تلفنهای همراه شروع شد، من یک رویداد شخصی بسیار ویژه را پایه ریزی کردم: “ماه ملی ادب و نزاکت با تلفن همراه”. ماموریت من دو قسمت داشت: انتشار یک سری تبلیغات برای کسب و کار اتیکتی خودم و نیز آموزش و تعلیم عمومی در مورد نحوه مؤدب تر بودن استفاده کننده گان از تلفن همراه.

ایده خود را در تقویم رویدادهای چِیس ثبت کردم و پذیرفت که در چاپ سالانه خود آن را منتشر کند. همزمان، یک مقاله مطبوعاتی نوشتم و برای رسانه های مختلف فرستادم. با کمال تعجب، توجه رسانه ای بسیاری دریافت کردم از جمله تماسی از موسسه روابط عمومی اسپرینت. سپس معامله کردیم و در نتیجه به عنوان سخنگوی اتیکت گوشی همراه اسپرینت به مدت حدوداً شش سال خدمت کردم. این رابطه به جمع آوری توجه بیشتر رسانه ای کمک کرد و درآمد من را افزایش داد!

چهارده سال بعد، توصیه های من هنوز هم در صدها مجله ، روزنامه و مقالات اینترنتی در سرتاسر دنیا منتشر می شوند. ادب گوشی همراه حتی مهمتر از پیش است و باید هر روز سال مورد توجه قرار بگیرد. به همین دلیل است که ۸ نکته هیچ وقت تاریخ گذشته نمی شود.

۱-از صداهای زنگ گوشی خاص و پر سر و صدا پرهیز کنید.

  • اگرچه صدای زنگ خاص شما ممکن است شخصیت شما را نشان دهد، اما همین موضوع ممکن است در حیطه کاری آزار دهنده باشد. پس هنگامی که در شرکت هستید و با دیگران کار می کنید، گوشی خود را روی حالت لرزش یا سکوت قرار دهید.

۲-اجازه دهید صندوق پستی پیامهای صوتی اطلاعات تماس را بگیرد.

  • زمانی که در دسترس نیستید، پیام صوتی یک ابزار راحت برای گرفتن پیامهای شماست؛ از آن برای پاسخ ندادن به تماسهایی که در طی جلسات کاری یا مکانهای عمومی با شما گرفته می شوند استفاده نمایید. وقتی که انتظار یک تماس مهم را دارید یا در حال تماس تلفنی با دکترتان هستید جزو موارد استثنا هستند. در این مورد، از قبل به همکاران خود اطلاع دهید که ممکن است تماسی با شما گرفته شود و پیشاپیش عذرخواهی کنید

۳-افراد را در اولویت اصلی و مهم روابط خود قرار دهید.

  • اجازه ندهید رفتارهای ناپسند و ضعیف تلفنی روابط شما با دوستانتان، مشتریان یا همکارانتان را خراب سازد. اگر هر تماسی را پاسخ دهید یا دائماً به گوشی خود نگاه کنید ممکن است حس بی احترامی، بی اهمیتی یا نادیده گرفته شدن را به افراد منتقل نمایید. اگر ناچارید که به تماسی پاسخ دهید، عذرخواهی کنید، کناری بروید و مکالمه خود را کوتاه جواب بدهید.

۴-زیر میزی مشغول پیام زدن با گوشی خود نشوید.

  • ممکن است فکر کنید که با پنهان کردن گوشی روی دامن (پاهای) خود جانب احتیاط را نگه داشته اید اما افراد دقیقاً می دانند که در حال انجام چه کاری هستید. در عوض، گوشی خود را خاموش کرده و با افراد همراهتان تعامل داشته باشید. مگر اینکه ضروری باشد و در این صورت هم می توان پیام خود را قدری منتظر گذاشت.

۵-گوشی خود را خارج از دید قرار دهید

  • اگر گوشی خود را روی میز بگذارید، باعث می شود مرتباً برای چک کردن آن وسوسه شده و حواس شما و همراهانتان را پرت می کند. زنگ آن را خاموش کنید و آن را از دید خود پنهان نمایید

۶-مسائل خصوصی خود را برای خود نگه دارید

  • زمانی که در مورد مسائل خصوصی یا موضوعات حساس کاری در حضور دیگران بحث می کنید، خیلی محتاطانه عمل کنید. موضوعاتی مثل گزارش پزشکی، مسائل عاشقانه، بحثهای شخصی یا مسائلی که روند بدی دارند را برای مکالمات خصوصی خود نگه دارید.

۷-از صدای معمول خود استفاده کنید

  • حتی وقتی که در یک اتاق پر سر و صدا هستید، صدای رسیور گوشی شما (جایی که صدای مخاطب را می شنوید) صدای عادی شما را بالاتر خواهد برد. نیازی نیست که فریاد بزنید یا بلندتر از حالت عادی صحبت کنید.

۸-پلیس یا مامور تلفن همراه نباشید

  • اگر با شخصی برخورد دارید که با گوشی همراهش بسیار بلند صحبت می کند، دخالت نکنید. رد شوید یا فردی را که مسئولیت مواجهه با این موقعیت را دارد پیدا کنید. اگر باید با مزاحمت او برخورد کنید، بسیار با سیاست و محتاطانه این کار را انجام دهید. با گفتین چیزی مثل: ” عذر می خواهم، ممکن است صدای خود را پایین بیاورید؟ تمرکزم را به هم می ریزد. ممنونم”

بر طبق مطالعات مرکز تحقیقات Pew بر روی اتیکت گوشی همراه، ۸۲ درصد از بزرگسالان مورد بررسی چنین اظهار داشته اند که دیدن افرادی که از گوشی خود در محیطهای اجتماعی به طور مکرر یا به ندرت استفاده می کنند، موجب آزار آنها می شود و به مکالمات فی ما بین آنها آسیب می رساند. ۸۹ درصد گفته اند که به تازگی از گوشی خود در جمع های اجتماعی استفاده کرده اند.

این بدان معناست که باید در مورد استفاده از گوشی خود در محیطهای عمومی هوشیارتر و محتاط تر باشیم. در این صورت است که می توانیم با همدیگر ماه ملی نزاکت گوشی همراه را برگزار کنیم.

منبع: entrepreneur.com

برای دریافت 6 فایل صوتی رایگان شامل 30 نکته اتیکتی کلیک کن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *